1/2017

Opetus- ja kulttuuriministerille

Me suomalaiset musiikintekijät haluamme kiinnittää huomiotanne eduskunnan käsiteltävänä olevaan valtioneuvoston kirjelmään, joka koskee Euroopan komission ehdotusta tekijänoikeusdirektiiviksi digitaalisilla sisämarkkinoilla.

Säv. & san. - musiikilla on tekijänsä!

Säv. & san. -juttusarjassa musiikintekijät kertovat laulujensa syntytarinoita. Vuorossa ovat kappaleet Sinun vuokses, Villihevosia, Haltin häät ja Jos olisin mun mies.
Lue lisää

Laulu syntyy hetkessä

Vaikka Jussi ”Jo’ Buddy” Raulamon laulujen estetiikka tulee vahvasti menneistä ajoista, haluaa hän jättää musiikkiinsa oman tavaramerkkinsä. Raulamo säveltää ja sanoittaa auton ratissa tai kävelylenkillä. Usein biisit asettuvat lopulliseen muotoonsa katusoittokeikoilla.
Lue lisää

Tuottaja on irti

Jurek Reunamäki on tullut vauhdilla suomalaisen popmusiikin terävimpään tekijäkaartiin. Suuri yleisö ei välttämättä vielä tunne hänen nimeään, mutta ammattilaisille hän on tuttu. Reunamäki löytyy monen suomalaisen huippuartistin, esimerkiksi Antti Tuiskun, Jenni Vartiaisen ja Johanna Kurkelan, taustalta.
Lue lisää

Aino Vennan lauluissa soi nostalgia

Imuketta pitelevä 1920-luvun ranskatar ja luudan kanssa kanadanhanhia jahtaava vanha pappa. Saammeko esitellä: Aino Venna.
Lue lisää
Tilaa syöte 1/2017