02/2010

Eijan kipinät

Kiireinen, kokous-, lausunto- ja neuvontatäyteinen kevät on selätetty. Pahimman kokousrumban jälkeen, ennen hartaasti kaivattua lomaa on kuitenkin hyvä pysähtyä kirkastamaan ajatuksia...

Lantaa ja raportteja

On jälleen se aika vuodesta, kun Suomi on saanut päihinsä sekä lätkässä että viisuissa, mutta ei syytä synkkyyteen, sillä ”teostot” viime vuoden keikoista, radio- ja tv-esityksistä, sekä internet-...

Bonon avaruussirkus

Eliitti

Herra X istui Olympiastadionin katsomossa. Elokuinen ilta oli hämärä ja...

Elvis ry:n uusi toiminnanjohtaja Aku Toivonen

Aku Toivonen on kevyen musiikin monikasvo: muusikko, lauluntekijä, sovittaja, kapellimestari, tuottaja, kouluttaja. 48-vuotias Toivonen astuu innolla isoihin hallinnollisiin saappaisiin vastavalittuna Elvis ry:n toiminnanjohtajana.
Lue lisää

Timo Tyrväinen - Tiedemies ja taiteilija

Timo Tyrväinen on työkseen selittänyt talouden kiemuroita. Hänen toisena roolinaan on ollut eri kulttuurien musiikin tulkitseminen suomalaisille yhdessä vaimonsa Anjan kanssa. Timo valittiin kevätkokouksessa uutena jäsenenä Teoston hallitukseen.
Lue lisää

"Omat jutut riittää”

Porvoolaistunut Merzi Rajala (s. 1972) on etenkin uuden polven kuoroammattilaisena vaikuttanut kentällä jo pitkään. Säveltämisen ja sovittamisen lisäksi toimenkuvaan kuuluu tuottajatyyppisiä tehtäviä, joiden myötä syksyn kuvioissa kulkee myös Elvis.
Lue lisää

Marco Hietala

Marco Hietala nousi 80-luvun puolivälissä metalliväen tietoisuuteen Tarot-yhtyeen keulahahmona. Hän on ollut vuoden 2001 lopulta myös Nightwishin basisti ja kakkoslaulaja. Nightwishin myötä tunnettuus ei ole rajoittunut metalliyleisöön, vaan Hietalan bändin touhuja on kommentoinut valtamediassa jopa pääministeri.
Lue lisää

Musiikin monitoimimies

– Beatles on ykkönen, aina ollut ja on, sanoo Sauli Malinen, musiikin monitoimimies - säveltäjä, sovittaja, laulaja, kitaristi.
Lue lisää

Jonsu

Jonsun säkenöivät laulut, Indica siintää maailman turuilla.
Lue lisää

Musiikkibisnes muutosmylläkässä


- ei tullut takkia, mutta tulipahan bittikukkaro......

Lue lisää

Vuoden raportööri


Palkitut raportöörit Charles Plogman sekä Selmu ry:n hallituksen...

Lue lisää

Rytmimusiikkituotannon ammattitutkinto

Monen vuoden ponnistelujen jälkeen ollaan vihdoin niin pitkällä, että rytmimusiikkituotannon ammattitutkinnon suorittaminen on mahdollista!

Olen siitä todella iloinen, koska tunnustettakoon...

Lue lisää
Tilaa syöte 02/2010