01/2014

Muuttopäivä lähestyy

Elvisin toimisto muuttaa maaliskuun viimeisellä viikolla ihan Helsingin ytimeen, Kampin Huippuun, ja saman katon alle tulevat myös Suomen Säveltäjät,...

Tekijänä Euroopassa

Kaija Kärkinen, Elvis ry:n hallituksen puheenjohtaja. 

Nyt se...

Vääntö kohtuullisesta korvauksesta konkretisoitui

Markus Nordenstreng, muusikko, säveltäjä, sanoittaja, vapaa kulttuuritoimittaja ja Elvisin hallituksen jäsen. Kuva: Markku Mattila 

...

Teksti: Nina Lith

Hyvä apurahahakemus on lyhyt, ytimekäs ja selkeä

Luovan työn tekijän arkeen kuuluu apurahahakemuksien teko. Onko merkitystä, millaisen hakemuksen laatii?
Lue lisää

Samae Koskinen - Hyväntuulinen mörökölli

Entinen riihimäkeläinen indiepoppari Samae Koskinen tekee nykyään hävyttömän iloisia lauluja ja on huomannut radiosoiton voiman.
Lue lisää

Yona ja elämän luonne - Vapaa kuin tuuli

Laulaja-lauluntekijä Yona laulaa sammalmetsistä, tanssii hupparissa klubeilla ja taipuu tangoon. – Elämä on niin lyhyt. Ei kannata odottaa vaan tehdä. Eikä kaikki ole niin vakavaa, hän sanoo.
Lue lisää

Tommi Kalenius: ”Teen kiitollisena maailman hienointa työtä”

Vuorovaikutus yleisön kanssa sekä oman äänen etsiminen ovat Tommi Kaleniukselle lauluntekemisen ydintä. Kaleniukselta (s. 1981) on julkaistu kaksi sooloalbumia ja kolmas näkee päivänvalon ensi syksynä. Lauluja syntyy myös muille artisteille.
Lue lisää

Lauluntekijä ja tarinaniskijä ilman suunnitelmaa B

Pikkupoikana Esa Eloranta päätti ryhtyä rocktähdeksi, eikä muita suunnitelmia ollut. Nyt viisikymppisenä hän toivoo, että saisi tehdä vielä pitkään töitä toiveammatissaan lauluntekijänä, artistina ja kitaristina.
Lue lisää
Tilaa syöte 01/2014