01/2012

Kiitos Elvis

Tätä kirjoittaessani en vielä tiedä, kuka on Elvis ry:n hallituksen uusi puheenjohtaja, mutta ken lie, häntä onnittelen! 

Itselläni tuli täyteen neljä vuotta puheenjohtajana, sitä ennen...

Eetterin hurmassa


Kreikkalaisessa mytologiassa...

Seppo Hovi - Musiikin tulkki vailla vertaa

– Usko Kemppi sanoi minulle Teoston illallisilla joskus 1980-luvulla: Kyllä...

Lue lisää

Axel Ehnström & Paradise Oskar - Maailma muuttuu sointu kerrallaan

Axel Ehnström on musiikintekijä, jolle on ehtinyt tapahtua enemmän kuin mistä moni tekijä voi vain haaveilla. Hän lauloi sadoille miljoonille televisionkatsojille Peteristä, joka tahtoi lähteä pelastamaan maapalloa, koska kukaan muukaan ei sitä tee.
Lue lisää

Duurilauluja kaiholla

Laura Sippola on persoonallinen, lahjakas ja taitava pianisti ja laulaja-lauluntekijä. Sippolalle on ominaista tulkinnallisesti voimakas läsnäolo. Hänen afroamerikkalaiseen singer-songwriter -perinteeseen nojautuvat laulunsa ovat tuoreita ja melodisia. Sippolan albumit on noteerattu hienosti radiotaajuuksilla ja musiikkiarvostelujen keskuudessa.
Lue lisää

Hetki maailmojen välissä

Markus Nordenstreng, 38, on biisintekijänä vanhan koulukunnan tarinankertoja, joka haluaa tehdä asiat perinteitä kunnioittaen. Musiikissa kuuluvat americana ja irlantilainen lauluperinne. Hänet tunnetaan myös Helsingin Sanomien musiikkiaiheisista artikkeleista tai Radio Helsingin Musaneuvoston isännyydestä.
Lue lisää

The House of Songs


Lukuisat kitarapatsaat koristivat...

Lue lisää
Tilaa syöte 01/2012